ریشه زعفران چیست؟ ریشه زعفران، قسمتی از گیاه زعفران است که در انتهای خامه زعفران قرار دارد. این قسمت از گل زعفران، از 6 تا گلبرگ تشکیل شده و سه تا پرچم دارد. وقتی این گلبرگها جدا میشوند، کلالهای که سرخ رنگ دیده میشود، به عنوان زعفران سرگل شناخته میشود. اما ریشه زعفران، نام دیگری برای بخش پایینی رشته زعفران است که از داخل گل بیرون میآید
محصولات مرتبط
خصوصیات
ترکیبات مغذی: ریشه زعفران دارای انواع ویتامینها مانند B1، B2، B6 و C است. همچنین، مواد معدنی مختلفی مانند آهن، منگنز و کلسیم نیز در آن وجود دارد.
کاربردها: اگرچه مقدار مواد مغذی در ریشه زعفران کمتر از قسمت کلاله زعفران است، اما میتوان در مواقعی که رنگدهی زعفران مدنظر نیست و تنها خواص درمانی آن مورد توجه است، از آن استفاده کرد.
به عنوان یک نکته، ریشه زعفران به نامهای مختلفی شناخته میشود، از جمله:
ریشه سفید زعفران
خامه زعفران
زعفران کنجه
دُم زعفران
بوری زعفران
دیدگاه خود را بنویسید